Ada Yang Mengidam Makanan Kelantan Tak?

Yang berada di perantauan dan sukar untuk balik kampung ke Pantai Timur terutamanya di bulan puasa mesti rindu masakan dan makanan Kelantan kan?

Jangan risau! Korang boleh dapatkan secara stok produk makanan Kelantan online! Segala jenis budu, pekasam, serunding, keropok, pes masakan, serbuk green tea Thailand dan macam-macam lagi tersedia. Apa tunggu lagi?

Dapatkan Stok Produk Kelantan Di Sini!!

Berikut adalah sebahagian dari produk yang boleh korang dapatkan. Banyak lagi produk lain yang disediakan!

Dapatkan Stok Produk Kelantan Di Sini!!
Tengok ni:  Resepi Lemang Air Fryer
Komen Dengan Facebook

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.