Gajet Dapur Kool

0
833

Walaupun ianya boleh dilakukan secara manual, namun gajet-gajet ini akan memudahkan lagi kerja, tambahan pula ia sememangnya nampak kool!

Stove Protector Cover

Bila masak selalu terpercik minyak, cili, kari dan sebagainya, alat ni boleh selamatkan permukaan dapur kita 🙂

Beli Stove Protector Cover Di Sini!

Multi Function Chopping Board

Chopping board untuk sink, lepas potong-potong, masukkan dalam bekas bawah boleh bilas terus!

Beli Multi Function Chopping Board Di Sini!

Finger Protector

Yang takut terpotong jari masa potong sayur tu boleh guna alat ni untuk make sure jari anda selamat 🙂

Beli Finger Protector Di Sini!

Sponge Organiser Snap On

Segala sabun, span, berus, scrub dan sebagainya boleh diletakkan dalam alat ini.

Beli Sponge Organiser Snap On Di Sini!

Lazy Susan Turntable

Sesuai untuk ruang yang susah dicapai seperta dalam kabinet, dalam peti sejuk, pusing-pusing jer untuk ambil barang yang tersorok di belakang.

Beli Lazy Susan Turntable Di Sini!

Troli 3 Tingkat Ala IKEA

Kalau nak beli dari IKEA agal mahal, boleh beli troli ni, sama jer!

Beli Troli 3 Tingkat Ala IKEA Di Sini!

Pineapple Slicer

Nak hiris nenas, buang bahagian keras di tengah, buat ‘spiral’ secara manual memang la payah dan ambil masa. Dengan alat ini sekejap jer siap 🙂

Beli Piniapple Slicer Di Sini!

Corn Peeler

Nak keluarkan biji jagung amat mudah pakai alat ini.

Beli Corn Peeler Di Sini!

Herb Scissors

Sekali potong siap!

Beli Herb Scissors Di Sini!

Vegetable Spiral

Buat timun, carrot spiral dengan alat ni.

Beli Vegetable Spiral Di Sini!

Citrus Spray

Cucuk dalam lemon atau lime, terus spray jus!

Tengok ni:  Resepi Tart Nenas Taiwan

Beli Citrus Spray Di Sini!

Foldable Collander

Chef-chef terkenal pun pakai basket ni terutama masa menggoreng, tak perlu angkat satu-satu, angkat semua sekali!

 

Beli Foldable Collander Di Sini!

Donut Maker

Buat donut sangat mudah dengan alat ini.


Veli Donut Maker Di Sini!

Soda Express Pinacle

Buat air soda bergas sendiri di rumah!

Beli Soda Express Pinacle Di Sini!

Portable BBQ

Nak gi camping, berkelah atau BBQ di laman rumah senang dengan portable BBQ ni.

Beli Portable BBQ Di Sini!

Cling Dispenser

3 dalam 1 dispenser, untuk paper towel, aliminum foil dan beg plastik.

Beli Cling Dispenser Di Sini!

 

Komen Dengan Facebook

TINGGALKAN KOMEN

Masukkan komen anda!
Masukkan nama anda

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.